סים הודי - מספר טלפון משלכם ואינטרנט בהודו

  • 9,906

אל תחמיצו אף עדכון






אם אתם מחפשים את הסברים על כמה יעלה לכם סים הודי? מה חשוב לדעת לפני שעושים ואיך עושים? הגעתם למקום הנכון. בלי אינטרס והכי אובייקטיבי, הנה תשובות קצרות לשאלותיכם. נשמח גם לענות לשאלות נוספות בתגובות.
 


 

סים הודי - כמה זה עולה?

סים הודי יעלה לכם בין 300 ל-800 רופי, שווה ערך ל-16 ש"ח עד 44 ש"ח לחבילה הכי בסיסת: חבילת גלישה של 2gb והגבוה 5gb. לרוב לא לתצטרכו חבילות גדולות יותר, ניתן גם לשלם על חבילות באמצע או מעבר (3gb וכו').

 

עדכון הגולשים 29.8.17 - אפשר לעשות חבילת אינטרנט 1GB ליום למשך ימים לבחירתכם (בין 28 ל-72) החבילה נותנת לכם מספר הודי עם חבילת גלישה של 1GB ליום - המחיר בהתאם לחברה שתבחרו אך לא אמור להיות יותר מ-500 רופי ל-28 יום. החבילה היא חדשה יחסית וזולה בהרבה יותר מהחבילות הקודמות שרשמנו. הגולשים 

 

מספר הודי מקומי ואינטרנט, כמעט בכל מקום

לאחר הרכישה הסים מעניק לכם כמה דקות של שיחה מקומית (מוטען אוטומית ומשתנה בין חברה לחברה), אפשרות קבלת שיחות פנים - כן זה אומר שיש לכם כבר מספר מקומי וגלישה באינטרנט שתיתן לכם אפשרות לחייג דרך WhatsApp לרחבי העולם. 

 

איך הקליטה?

אל תצפו לקליטה שאתם רגילים אליה. בהודו הכל עובד קצת אחרת. יש מקומות בהם תהנו מקליטה מצויינת ואינטרנט מהיר, ויש מקומות שהקליטה לא תעבוד טוב, בלי קשר להיכן קניתם את הסים. 
 

דעו כי יש חברות שטובות יותר באיזורים מסויימים מאשר חברות אחרות אבל זה לא אומר שהקליטה תהיה משולמת, לפעמים צריך לקבל את זה שהאינטרנט לא יהיה זמין.

 

איפה כדאי לקנות?

אם נחתתם בדלהי למשל ואתם עושים שם לילה, נמליץ לקנות בבוקר אחרי שהגעתם או אם הספקתם באותו יום. יש הרבה חברות בהודו אך אנחנו ממליצים ללכת על חברות מוכרות כמו VodaPhone, IDEA ו- AirTel. שלושת החברות האלה בעלות קליטה טובה ברוב האיזורים.

 

מה חשוב לדעת כשקונים סים הודי?

תעשו לעצמכם טובה אל תפספו את הקטע הזה, הנה מספר דברים שכדאי לכם לדעת כשאתם מתכננים לקנות סים:

  1. החבילה מסתיימת בתוך חודש (או 28 יום) מהיום שהופעלה, אם השתמשתם וגם אם לא. ניתן להטעין את הכרטיס שוב.
     
  2.  לרוב המספר תקף ל-3 חודשים, יתכן שתצטרכו לקנות סים חדש לאחר מכן וגם המספר שלכם יתחלף. אם לא - הרווחתם.
     
  3. פרט נוסף וחשוב מאוד, בכדי לעשות סים הודי עליכם לספק 2 תמונות פספורט ולהציג דרכון עם הויזה. ניתן להצטלם לפספורט בחנויות צילום וזה יעלה לכם כ-50 רופי (3 שקלים).
     
  4. תהיו סבלניים. לפעמים קליטה של חברה אחת תפתיע אתכם באיזורים שיש קליטה ושל חברה אחרת לא. אם האינטרנט לא עובד, תשתו צ'אי ותחכו שתעברו למקום הבא.

 

הערה: אם רכשתם את הסים בצפון הודו למשל, יתכן ויגבו מכם תשלום יקר יותר על הטענת הכרטיס (זה הכל תלוי במרחק, וכן זה קצת מוזר). אבל עדיין המחיר משתלם.

 

כל התהליך בניגוד למה ששמעתם או קראתם הוא פשוט. לא צריך להמתין ימים שלמים, אפשר לעשות זאת על המקום עם באתם מצויידים עם הדברים שציינו למעלה. כל המדריך הזה נכתב ע"י ניסיון של אנשים שהיו שם, אין לנו כוונה למכור לכם סים הודי, רק לעשות לכם את החיים קלים.

 

אם יש לכם שאלות, שתפו אותנו בתגובות ואנחנו נשתדל להתייחס ולהגיב לכל אחד ואחד.

אולי יעניין אתכם גם: איך להוציא ויזה להודו


https://www.isramedia.net/content/india-sim-card